Nieuws

Congresnieuws 02 mei 2017

10 jaar Het Factuurcongres in Nederland

Op 13 april jongstleden organiseerde Heliview Conferences & Training weer het jaarlijks terugkerende Factuurcongres. Dit jaar was de eer aan De Doelen ICC in Rotterdam om het congres te huisvesten. Een editie met een gouden randje want Het Factuurcongres werd dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. 

+ Lees meer
Persbericht 25 april 2017

And the winner is.....

Tijdens het afgelopen Factuurcongres in april, maakten de deelnemers kans op gratis deelname aan de 2-daagse Masterclass “Blockchain in Business”.

Uit de deelnemers die hun gegevens hiervoor hadden achtergelaten hebben wij inmiddels een winnaar getrokken en met veel plezier maken wij hierbij kenbaar dat de volgende persoon de gelukkige winnaar is.....

+ Lees meer
Partnernieuws: 06 april 2017

De 5 meest gestelde vragen over e-Invoicing

Sinds 2013 biedt Simac de oplossing voor elektronisch verwerken van de inkomende en uitgaande facturenstroom. Voor haar uiteenlopende klantenbestand (o.a. Bakker Bedrijfswagens, Sundio Group, USG People, ISS Facility Services) verwerkt Simac inmiddels veel elektronische facturen. De aantallen per klant variëren enorm, van 5.000 facturen tot meer dan 700.000 (elektronische-) facturen op jaarbasis.

+ Lees meer
Partnernieuws 22 maart 2017

Elektronisch factureren rechtstreeks vanuit uw ERPsysteem

Dankzij de steun van de Europese Commissie, zal e-Invoicing niet alleen aanzienlijk groeien in alle Europese regio’s en invloed hebben op de manier waarop wij zaken doen in Europa, maar het zal een grote impact hebben op hoe dit op wereldwijd vlak wordt gedaan.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen