1-op-1 gesprekken met andere deelnemers!

Sinds enkele jaren faciliteert Heliview op alle congressen 1-op-1 gesprekken tussen u als congresdeelnemer en afgevaardigden van de businesspartners van het congres. Doordat u in deze gesprekken de diepte in kunt gaan rondom actuele vraagstukken, bieden deze gesprekken een perfecte mogelijkheid om meer ROI uit uw congresdeelname te halen. Nu bieden wij u de volgende stap.

1-op-1 gesprekken met uw collega congresdeelnemers

Kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten zijn - naast het verzamelen van de benodigde informatie en het beantwoord krijgen van uw vragen - essentiële onderdelen van een succesvolle congresdag. Naast de contacten die u legt met de partners en experts op het congres, is het leggen van contacten met uw mede congresdeelnemers van grote toegevoegde waarde.

Uw collega congresdeelnemers lopen rond met dezelfde vragen als u, of hebben juist het antwoord op de vraag waar u nog mee rondloopt. Ook kunnen hun praktijkervaringen u wellicht behoeden voor dezelfde fout als zij maakten. Of bent u juist diegene die uw collega op het goede spoor zet? Kortom; netwerken met uw vakgenoten is waardevol.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich heeft ingeschreven als congresdeelnemer, wordt u circa twee weken voor aanvang van het congres uitgenodigd om via de Heliview Event Manager uw persoonlijke programma samen te stellen. Via dit online platform krijgt u inzicht in wie uw mede congresdeelnemers zijn en kun u persoonlijke uitnodigingen versturen voor een 1-op-1 gesprek tijdens het congres.

Wij arrangeren voor u de ontmoetingsplaats en het ontmoetingstijdstip.