Nieuws

Persbericht 22 februari 2018

Starten met e-factureren? Tips uit de praktijk!

E-factureren levert veel voordelen op en daarom gaan ook steeds meer organisaties dit doen. E-factureren hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn en een implementatie hoeft ook niet lang te duren. In de praktijk lopen organisaties toch tegen uitdagingen aan. Gaat uw organisatie starten met e-factureren? De volgende tips kunnen u daarbij helpen.

+ Lees meer
Congresnieuws 05 maart 2018

1-op-1 gesprekken met andere deelnemers!

Wellicht bent u al bekend met de 1-op-1 afspraken met afgevaardigden van businesspartners van het congres. Wij bieden u nu ook de mogelijkheid afspraken te plannen met andere deelnemers. 

+ Lees meer
Congresnieuws 02 mei 2017

10 jaar Het Factuurcongres in Nederland

Op 13 april jongstleden organiseerde Heliview Conferences & Training weer het jaarlijks terugkerende Factuurcongres. Dit jaar was de eer aan De Doelen ICC in Rotterdam om het congres te huisvesten. Een editie met een gouden randje want Het Factuurcongres werd dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen