Is blockchain de volgende digitale revolutie?

De toegevoegde waarde van Blockchain

Bedrijven die vernieuwing van hun bedrijfsvoering echt gestalte willen geven, zoeken hun toevlucht in toenemende mate tot de Blockchain technologie. Hoewel de toepassing van deze technologie in het algemeen nog in de kinderschoenen staat, onderkennen steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde van de Blockchain. Vooral het vergroten van de efficiency en het behalen van concurrentievoordeel worden door de ondernemingen als de grootste voordelen gezien. 

Innovatie centraal

Donderdag 13 april 2017 staat innovatie op gebied van factuurautomatisering centraal. Een mooi moment om stil te staan bij de innovatie van Blockchain in combinatie met E-factureren. Op deze dag geeft Dennis de Vries, deskundige op het gebied van Blockchain bij KPMG, een interessante lezing over de mogelijkheden van Blockchain: De toekomst van factureren en betalen.

Daadwerkelijke vernieuwing

Volgens Dennis de Vries is Blockchain is één van de belangrijkste technologieën die organisaties hebben om daadwerkelijk te vernieuwen. Het stelt organisaties in staat om de eigen IT-systemen te koppelen aan de nieuwste technologieën. Bedrijven kunnen op deze manier efficiency van hun bedrijfsvoering aanzienlijk verbeteren, de kosten verminderen, de klantervaring vergroten, de datakwaliteit verbeteren en het vertrouwen tussen de bedrijven vergroten. Organisaties die echt vooruit willen, kijken op dit moment dan ook serieus naar de mogelijkheden om op basis van de Blockchain technologie!

Kom op donderdag 13 april naar het Factuurcongres en laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van factuurautomatisering. Meld u direct aan voor het congres.