Elektronisch factureren rechtstreeks vanuit uw ERP-systeem

Dankzij de steun van de Europese Commissie, zal e-Invoicing niet alleen aanzienlijk groeien in alle Europese regio’s en invloed hebben op de manier waarop wij zaken doen in Europa, maar het zal een grote impact hebben op hoe dit op wereldwijd vlak wordt gedaan.

De Europese Commissie zou graag zien dat uw organisatie begint met het verzenden van e-facturen naar alle overheidsinstellingen en al uw andere zakelijke partners. Deze ‘echte’ elektronische facturen kunnen volledig automatisch worden verwerkt zonder menselijke handelingen om de productiviteit en verwerkingstijd te versnellen en fouten te verminderen. Elektronische facturen worden in het algemeen opgemaakt in EDIFact (ASCII) of UBL (XML) standaarden.

Om dit rechtstreeks uit uw financiële/ERP-systeem te kunnen opmaken, zouden systemen moeten worden aangepast.

Ben u geïnteresseerd in e-Invoicing zonder de noodzaak uw systemen te veranderen, en om klaar te zijn de juiste e-Invoicing standaarden te gebruiken, ongeacht of het EDIFact of UBL is? Bezoek onze presentatie tijdens het Factuurcongres op 13 april a.s. waar Natascha Heijboer van TIE Kinetix u meer vertelt over de ervaringen van Exact Globe gebruikers en waarom zij voor e-facturatie via TIE Kinetix’s B2B & B2G e-Invoicing platform met volledige integratie met Exact Globe hebben gekozen. Wat is de impact van elektronisch factureren op een organisatie die moet voldoen aan de nieuwe standaarden?