Factuurcongres 2018 slaat een nieuwe weg in - Digitale transformatie op de financiële afdeling

Congresmanager Bart Gelderblom aan het woord...

Het Factuurcongres beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt. Factuurautomatisering maakt steeds meer onderdeel uit van een digitale transformatie die nu ook de financiële afdelingen bereikt heeft. Rondom die wetenschap hebben we het programma van het Factuurcongres ontwikkeld. Hiermee slaan we met het Factuurcongres een nieuwe weg in en maken we het pad vrij voor de vooruitstrevende financieel manager met een ‘digital mind’.

Hiermee slaan we met het Factuurcongres een nieuwe weg in en maken we het pad vrij voor de vooruitstrevende financieel manager met een ‘digital mind’.

Digitale Transformatie houdt deels in dat steeds meer processen geautomatiseerd worden. Hierdoor kunnen deze processen sneller, efficiënter en foutloos worden uitgevoerd. Minstens zo belangrijk aan digitale transformatie is het feit dat automatisering data nodig heeft én produceert. Deze data is de bron voor financiële stuurinformatie en opent een wereld aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe en snellere financieringsmogelijkheden, instant payments en real-time financiële rapportages. Digitale transformatie zorgt er niet alleen voor dat je werk makkelijker wordt, het zorgt ervoor dat je als financiële afdeling nieuwe waarde kunt toevoegen aan je organisatie.

Tijdens het congres bespreken we de belangrijkste trends binnen de digitale transformatie en hoe deze elkaar versterken. Op welke manier heeft dit effect op de financieel manager? Denk hierbij aan zaken als Business Intelligence & analytics, Blockchain en Artificial Intelligence. Deze technieken bieden bijna onbegrensde mogelijkheden. Helaas zien ook hackers de waarde van deze onbegrensde mogelijke. Hoe bescherm je je tegen de risico’s van digitalisering? Dit zijn zaken waar de financieel manager van de toekomst antwoorden op moet hebben. Die toekomst is dichterbij dan je wellicht zou denken. 

Ik ben erg trots op het programma wat we hebben gebouwd voor onze deelnemers. We hebben hiermee een congres dat praktische handvatten biedt rondom factuurautomatisering en tegelijkertijd inspireert en een blik geeft in de toekomst. Als financieel professional mag je deze dag zeker niet missen.

Heeft u nog geen toegangsbewijs? Meld u dan vandaag nog aan.