Programma

Opening van het congres

Niemand minder dan Roland Koopman, uw dagvoorzitter, opent het congres.

Keynote

Wanneer gaat Artificial Intelligence uw baan overnemen?

Artificial Intelligence is voor velen een modewoord, misschien wel een hype waarvan men hoopt dat die snel overwaait. Iedereen praat erover maar wat is het nu eigenlijk, dat AI? Deze vraag beantwoordt Ton Abelen. Wat zijn de mogelijkheden van AI voor u als Financieel Manager? Welke kansen heeft AI te bieden voor Financials? Aan de hand van aansprekende voorbeelden krijgt u antwoord op deze en andere vragen over AI. Gelukkig is Ton iemand van de praktijk. In deze inspirerende keynote krijgt u de nodige praktische tips voor een realistische aanpak. Zonder grip heb je ook geen goede start!

Break-out sessie

Een optimale klantrelatie én uw facturen sneller en eenvoudiger betaald krijgen?

Factuurautomatisering is één. Maar natuurlijk wilt u uw facturen ook snel betaald krijgen? Als dat dan ook nog kan via een route die tevreden klanten en medewerkers oplevert worden er veel wensen vervuld. Natuurlijk vraagt dat een andere kijk op de zaak, maar u kwam vandaag toch ook juist om kennis te nemen van klantgerichte, innovatieve factuurautomatisering en betaaloplossingen? 
Payt neemt u mee naar de nuchtere basis achter haar succes.

Break-out sessie

Succesvol e-factureren met de juiste onboarding strategie

We kunnen e-factureren, laat die elektronische facturen maar komen...” Een mooi uitgangspunt, maar dat gebeurt niet vanzelf. Om optimaal te profiteren van alle voordelen van e-factureren, zullen uw leveranciers in dit proces moeten worden meegenomen. Zij moeten hun facturen tenslotte elektronisch gaan aanleveren. Hoe bepaalt u welke onboarding strategie bij uw organisatie past? Hoe behoudt u de goede relatie met uw leveranciers en wat kunt u doen om uw leveranciers te helpen?

Break-out sessie

E-factureren in de nabije toekomst: van OCR naar drempelloos e-factureren

Op het gebied van e-facturatie volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wat zijn de belangrijkste drivers en hoe gaat de toekomst van e-factureren er uitzien? Wat is de rol van PEPPOL/Simplerinvoicing en hoe verhoudt die zich tot e-mail en OCR? Daarnaast wordt toegelicht waarom het aansluiten van uw organisatie op PEPPOL/Simplerinvoicing waardevol is en welke mogelijkheden er zijn om dit te realiseren.