Programmacommissie

Roel Crooijmans 400x400.jpg
Roel Crooijmans
Operationeel manager
Simplerinvoicing

Roel is een ras-ondernemer. Hij is oprichter en mede-eigenaar van verschillende innoverende bedrijven. Een expert op het gebied van strategieontwikkeling en strategie-implementatie. Kennis en expertise op het gebied van "bedrijfsfinanciering" en het realiseren van nieuwe bedrijfsconcepten. In lijn met deze dingen heeft hij een goed begrip van product / dienstinnovatie en ontwikkeling, verkoop en marketing van nieuwe proposities. De filosofie die hij volgt: "Goede ideeën zijn er genoeg, maar het is pas een echt goed idee als uitstekend als het gerealiseerd is!”

Huidige projecten waar Roel aan werkt zijn onder andere Stichting Simplerinvoicing en Cargoledger. 

Guido Dilles_FC2019.jpg
Guido Dilles
Document Consultant – e-Invoicing Specialist
MSC Benelux IT

Guido heeft jaren ervaring in printing, scanning en documentbeheer. Momenteel helpt hij Mediterranean Shipping Company (Benelux IT) om een “Less Paper Office” te worden.  Hij heeft een succesvolle e-facturatie-implementatie achter de rug, spreekt vloeiend UBL en deelt graag zijn ongebruikelijke ideeën over het gebruik van papier in bedrijfsprocessen.

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
E-procurement expert
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is e-procurement expert bij tradeinterop en heeft jarenlange ervaring met het opzetten en succesvol maken van e-facturatietrajecten. Hij adviseert en ondersteunt organisaties bij het maken van hun businesscase tot en met het onboarden van hun leveranciers. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Johan Schaeffer_FC2019.jpg
Johan D. Schaeffer
Founder & Productowner
eVerbinding

Als financial heeft Johan gedurende 15 jaar diverse rollen in de accountancy vervuld, van Account en Project Manager tot IT Manager en Salary Partner. Zijn passie voor het verbeteren van financiële processen hebben hem gebracht waar hij nu is. Zijn inzet om e-facturatie door Nederland te laten adopteren, maakt hem een icoon in e-facturatie. Hij is een veelgevraagd spreker, mede-oprichter van Stichting Simplerinvoicing (SI), lid en adviseur in het Nationaal Multibelanghebbende Forum e-Procurement, Standaardisatieplatform e-factureren en internationaal actief in diverse PEPPOL werkgroepen.

Joris Bongertman_FC2020.jpg
Joris Bongertman
Manager Accounts Payable
AS Watson Health & Beauty

AS Watson is het moederbedrijf van de formules Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, Pour Vous en ICI Paris en zit met deze formules in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk en maakt daarmee onderdeel uit van de grootste drogisterij keten ter wereld. Joris heeft in diverse financiële rollen gewerkt binnen het Finance Department, waarvan de laatste 3,5 jaar als Manager AP. Als ‘groot-ontvanger’ van facturen (> 1 miljoen p. jaar) is hij verantwoordelijk voor al het EDI verkeer met handelsleveranciers (100% EDI). Twee jaar geleden heeft AS Watson een start gemaakt voor het ontvangen van XML facturen in diverse formaten met behulp van Readsoft. Ook de uitgaande facturen worden momenteel naar XML gebracht middels Supplier Portal. Tegelijkertijd is AS Watson de eerste stappen aan het zetten met RPA.

Meer sprekers worden geladen