Sprekers 2018

Ton Abelen
Ton Abelen
Trendwatcher, Innovatie ondernemer
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

roland-koopman 400 x 400.jpg
Dagvoorzitter
Roland Koopman
Financieel journalist en presentator RTLZ
RTLZ

Roland Koopman is presentator bij RTL Z Nieuws, waar hij zijn journalistieke achtergrond vertaalt naar het presenteren van het financieel nieuws. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van de financiële nieuwszender in 2001 en de uitbouw van RTL Z. Koopman deed verslag van onder meer de beurscrash van 2008, de kredietcrisis, de teloorgang van Fortis, de Nationalisatie van ABN AMRO en SNS Reaal en de Griekse crisis.

Rene van Amelsfoort_FC2018.jpg
René van Amelsfoort
Projectmanager IT
Jaarbeurs

René levert bij Jaarbeurs in Utrecht een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling op de visie van IT innovaties, die de snel veranderende wereld van beurzen en congressen ondersteunen om te kunnen groeien. Daarnaast is hij zeer ervaren en succesvol in het begeleiden van complexe projecten met een groot afbreukrisico. Inmiddels ruim 25 jaar actief in de wereld van SAP wil hij u vertellen hoe je een volledig purchase-to-pay proces snel en succesvol kan implementeren als je de juiste middelen tot je beschikking hebt.

Benjamin Alkemade
Benjamin Alkemade
Sales Director
Twikey

Volgt z.s.m.

Thierry Amadieu_FC2018.jpg
Thierry Amadieu
Senior Advisor
Pagero France SAS

Thierry is an Engineer Aerospace MBA, formerly at Airbus consultant eProcurement and director at achatpublic.com. He has over 20 years of experience in computing industry and public procurement and in key industrial like healthcare. As PEPPOL head of pilots in 2010 he is still representing PEPPOL in France.

Meer sprekers worden geladen