Sprekers 2018

Rik van Terwisga_FC2018.jpg
Rik van Terwisga
Managing Director
NEN

Rik heeft een brede achtergrond en ruime ervaring als bestuurder, adviseur en toezichthouder in de advieswereld en de sectoren gezondheidszorg, water, klimaat en gebouwde omgeving. Tot eind 2017 leidde Van Terwisga (1957) bij het internationale onderzoeks- en adviesbureau Ecorys de praktijk die zich bezig houdt met vraagstukken op het gebied van water, energie, klimaat en milieu. Daarvoor was hij organisatieadviseur/partner in de zorgsector en daarna directeur van het organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Vervolgens werd Rik bestuursvoorzitter van Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Daarnaast vervulde hij verschillende functies als toezichthouder, bestuursadviseur en coach. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Toezicht van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Rik studeerde in 1983 af aan de TU Delft, Civiele Techniek (constructieve waterbouwkunde en civiele bedrijfskunde

roland-koopman 400 x 400.jpg
Dagvoorzitter
Roland Koopman
Financieel journalist en presentator RTLZ
RTLZ

Roland Koopman is presentator bij RTL Z Nieuws, waar hij zijn journalistieke achtergrond vertaalt naar het presenteren van het financieel nieuws. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van de financiële nieuwszender in 2001 en de uitbouw van RTL Z. Koopman deed verslag van onder meer de beurscrash van 2008, de kredietcrisis, de teloorgang van Fortis, de Nationalisatie van ABN AMRO en SNS Reaal en de Griekse crisis.

Ton Abelen
Ton Abelen
Trendwatcher, Innovatie ondernemer
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

Rene van Amelsfoort_FC2018.jpg
René van Amelsfoort
Projectmanager IT
Jaarbeurs

René levert bij Jaarbeurs in Utrecht een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling op de visie van IT innovaties, die de snel veranderende wereld van beurzen en congressen ondersteunen om te kunnen groeien. Daarnaast is hij zeer ervaren en succesvol in het begeleiden van complexe projecten met een groot afbreukrisico. Inmiddels ruim 25 jaar actief in de wereld van SAP wil hij u vertellen hoe je een volledig purchase-to-pay proces snel en succesvol kan implementeren als je de juiste middelen tot je beschikking hebt.

Benjamin Alkemade
Benjamin Alkemade
Sales Director
Twikey

Volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen