Sprekers 2019

Waling Dijkstra_FC209.jpg
Waling Dijkstra
IT Architect
MKB Brandstof

Waling Dijkstra speelt een leidende rol binnen MKB Brandstof en ontwierp het nieuwe IT-landschap. Hij zet systemen in, om processen voor MKB Brandstof én haar klanten te laten werken, in plaats van andersom. Waling slaagde erin om MKB Brandstof als eerste grote verzender van e-facturen, met behulp van 'auto discovery', aan te sluiten op Simplervoicing. Duizenden klanten van MKB Brandstof profiteren nu van volledig automatische boeking van hun facturen. 

Wouter van den Berg_FC2018.jpg
Wouter van den Berg
Adviseur Informatie Standaarden
TNO

Wouter werkt bij TNO aan IT innovaties ter bevordering van digitale gegevensuitwisseling. Hij is werkzaam voor het Standaardisatie Platform eFactureren en maakt deel uit van het team dat Nederlandse gebruiksinstructie (NLCIUS) voor de Europese norm voor e-factureren beheert en doorontwikkeld. Als adviseur bij TNO is hij niet gebonden aan bepaalde producten of technieken.

Marcel de Boer_FC2019.jpg
Marcel de Boer
Financieel directeur
Hoppenbrouwers Techniek

Marcel is 48 jaar en werkt sinds 1997 bij Hoppenbrouwers Techniek BV, installatiebedrijf, actief in bouw en industrie, familiebedrijf, 1000 medewerkers, 150 miljoen euro omzet, 100 jaar jong. In ruim 20 jaar medeverantwoordelijk geweest voor de groei van 60 naar 1000 medewerkers. Financieel eindverantwoordelijk voor financiën en IT. Verantwoordelijk voor de informatievoorziening binnen deze zelfsturende organisatie. Tevens betrokken geweest bij een management buy-out en diverse overnames.

Maaike Snijder_FC2019.jpg
Maaike Snijder
Manager Centrum Financiële Diensten
Ballast Nedam

Maaike is reeds 15 jaar werkzaam bij Ballast Nedam. Daarvoor werkte ze bij onder meer bij Baan en Apple.

Guido Dilles_FC2019.jpg
Guido Dilles
Document Consultant – e-Invoicing Specialist
MSC Benelux IT

Guido heeft jaren ervaring in printing, scanning en documentbeheer. Momenteel helpt hij Mediterranean Shipping Company (Benelux IT) om een “Less Paper Office” te worden.  Hij heeft een succesvolle e-facturatie-implementatie achter de rug, spreekt vloeiend UBL en deelt graag zijn ongebruikelijke ideeën over het gebruik van papier in bedrijfsprocessen.

Meer sprekers worden geladen