Sprekers 2019

Olli Larivuo_FC2019.jpg
Olli Larivuo
IT Manager
Huhtamaki

Olli has over 12 years of experience in IT and is currently working as an IT manager at Huhtamaki. Last year he completed a successful EDI/e-invoicing transition project together with Comarch and is now ensuring smooth onboarding of future business partners EDI connections in a service owner role.

 

Nick van den Berg_FC2019.jpg
Nick Van Den Berg
E-invoicing Consultant
Comarch

Nick heeft al een vijftal jaar ervaring in de e-facturatie sector in binnen-en buitenland. Sinds 2018 is Nick binnen Comarch verantwoordelijk voor de Benelux markt als het gaat om e-facturatie. Vanuit zijn rol als E-Invoicing Consultant is hij gefocust op het adviseren van internationale organisaties als het gaat om het automatiseren van financiele processen. Comarch is aangesloten bij de European E-Invoicing Service Provider Association (EESPA). Daar vertegenwoordigt Nick het bedrijf tijdens bijeenkomsten met betrekking tot interoperabiliteit en standaardisatie wat betreft de toekomst van e-facturatie in Europa.

David Busby_FC2019.jpg
David Busby
Expert Manager - Financial Management Services
TriFinance

Sinds 2012 werkt David voor TriFinance Nederland. Daarvoor heeft hij verschillende finance rollen vervuld bij o.a. Canon, Reed Elsevier en AFC Ajax. Tijdens zijn eerste 5 jaar als Project Consultant, werkte David als Financial- en Business Controller en was hij actief in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. In zijn rol als Expert Manager ligt zijn focus vooral op het Order to Cash, Credit Management en Facturatieproces. David helpt organisaties hun cashflow te optimaliseren en toekomstbestendig te maken.

 

Martijn Delfgaauw_FC2019.jpg
Martijn Delfgaauw
Mede-oprichter
ISProjects B.V.

Martijn Delfgaauw is mede-oprichter van ISProjects (opgericht in 2000) en verantwoordelijk voor de verkoop. Sinds 2000 heeft hij de markt en het type klanten volwassen zien worden en zien veranderen van de papieren factuur in het begin tot de digitale XML factuur en RPA technologie anno 2019. Voor hem blijft het een uitdaging om dagelijks potentiële klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van digitale factuurverwerking met ISP-Invoice. Zijn of liever onze aanpak is daarbij gericht op resultaat en praktisch handelen. Eerlijk maar duidelijk!

Eric van Hinte_FC2019.jpg
Eric van Hinte
Development Lead
Esize - a Proactis company

Eric is sinds 2008 werkzaam bij Esize als één van de drijvende krachten achter het Java Development Team. In zijn rol als Development Lead staat hij aan de basis van het succes van het Esize8 SaaS platform, de nieuwe versie van de Esize softwaresuite. Hij is verantwoordelijk voor R&D van nieuwe modules op het Esize platform, waaronder het e-Facturatie portaal dat het mogelijk maakt voor gebruikers om via PEPPOL UBL facturen te ontvangen en te verwerken in Esize.

Meer sprekers worden geladen