Sprekers 2019

Gerard Hofman_FC2019.jpg
Gerard Hofman
Directeur
KC Nederland

Gerard is KC Nederland BV 26 jaar geleden gestart als hardware leverancier. De laatste 10 jaar maakt zijn bedrijf (BSG Group) Software. Zijn passie is innovatie. Door de snel veranderende markt zijn hij met zijn team in staat om praktische bedrijfsmatige oplossingen te bedenken en te produceren.

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
Product Design
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is binnen tradeinterop verantwoordelijk voor product management, marketing & sales. Vanuit die rol is Jaap Jan vooral bezig om laagdrempelig e-factureren mogelijk te maken voor ZZP, MKB en grote ondernemingen. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Robert-Jan van der Pouw_FC2019.jpg
Robert-Jan van der Pouw
Business Development
Esize - a Proactis company

Robert-Jan is sinds 2015 actief in de P2P wereld. In zijn rol bij Esize – a Proactis company is hij verantwoordelijk voor het Business Development team binnen de Benelux. Het interessante van deze positie is dat hij bij vele diverse organisaties het begin van Purchase-2-Pay projecten heeft kunnen ervaren. Doelstellingen tussen inkoop, financiën en IT kunnen op het oog zeer verschillen, maar het unieke van P2P is dat deze propositie de verbindende factor kan spelen. Niet alleen tussen applicaties, maar ook tussen afdelingen en mensen. Dit is precies het speelveld waar Robert-Jan graag actief is.

Rob Rustenburg_FC2018.jpg
Rob Rustenburg
Directeur
Payt

Rob is één van de oprichters van Payt en heeft een ruime ervaring in het opbouwen van innovatieve online dienstverlening. Binnen het team van Payt houdt hij zich naast de sales bezig met de ontwikkeling van het platform van Payt waarbij de dagelijkse focus ligt op de uitdaging om het debiteurenbeheer van organisaties persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken.

Johan Van Steelandt_FC2019.jpg
Johan Van Steelandt
Projectleiding E-invoicing
Vlaamse Overheid

Johan is sinds 2000 werkzaam bij de Vlaamse overheid.  Hij was hoofd van de dienst Wetsmatiging (administratieve vereenvoudiging) tot 2008.  Sinds 2008 heeft hij de leiding voor het e-procurement- en het e-invoicingprogramma van de Vlaamse overheid

Meer sprekers worden geladen