Sprekers

Pieter Joosten_SRL2020.jpg
Pieter Joosten
RPA-booster
Brainwaver

Als gepassioneerde ervaren Financial en RPA-booster ben ik gek op verbetering en innovatie. Door jarenlang RPA en LEAN Finance te implementeren heb ik de kracht gezien van digitalisering in combinatie met continu verbeteren, mèt en zonder robots.

David Busby_FC2019.jpg
David Busby
Expert Manager Order-to-Cash - FMS
TriFinance

Sinds 2012 is David werkzaam voor TriFinance Nederland en actief in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. In zijn rol als Expert Manager ligt zijn focus vooral op Order to Cash, Credit Management en het (E-)Facturatieproces. David helpt organisaties hun cashflow te optimaliseren en toekomstbestendig te maken middels een pragmatische aanpak.

 

Roel Crooijmans 400x400.jpg
Roel Crooijmans
Operationeel manager
Simplerinvoicing

Roel is een ras-ondernemer. Hij is oprichter en mede-eigenaar van verschillende innoverende bedrijven. Een expert op het gebied van strategieontwikkeling en strategie-implementatie. Kennis en expertise op het gebied van "bedrijfsfinanciering" en het realiseren van nieuwe bedrijfsconcepten. In lijn met deze dingen heeft hij een goed begrip van product / dienstinnovatie en ontwikkeling, verkoop en marketing van nieuwe proposities. De filosofie die hij volgt: "Goede ideeën zijn er genoeg, maar het is pas een echt goed idee als uitstekend als het gerealiseerd is!”

Huidige projecten waar Roel aan werkt zijn onder andere Stichting Simplerinvoicing en Cargoledger. 

Edwin Gabriëls_FC2020.jpg
Edwin Gabriëls
Senior Presales Specialist
SAP Concur

Deze gymleraar is ongeveer 15 jaar geleden terecht gekomen in het financiële wereldje. Eerst in credit control om vervolgens via een Cloud softwareleverancier in het “order to cash” proces te landen. Na 10 jaar heeft Edwin vorig jaar de switch gemaakt naar het “purchase to pay” proces via SAP Concur.

Christian van Geel_FC2020.jpg
Christian van Geel
VP Sales & Marketing
Dynatos

Christian is meer dan 10 jaar actief binnen het financiële domein en heeft als expertise financiële automatiseringssoftware. Na actief te zijn geweest voor ReadSoft heeft Christian samen met ReadSoft collega’s het financiële proces automatiseringsbedrijf Dynatos gestart. Het bedrijf is in 5 jaar uitgegroeid tot een van de grotere Europese spelers op het gebied van financiële proces automatisering.

Meer sprekers worden geladen