Sprekers

Jorgen Hensgens_FC2019.jpg
Jörgen Hensgens
Voorzitter
Simpler Invoicing

Jörgen is sinds oktober 2018 voorzitter van de Stichting Simpler Invoicing en is tevens directeur van Beurtvaartadres. Beurtvaartadres optimaliseert administratieve processen binnen de logistiek, met innovatieve producten en gebruiksvriendelijke oplossingen. Dit in opdracht van de branche organisaties TLN, evofenedex en NBB. 

Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Beurtvaartadres was Jörgen werkzaam bij Basware, leverancier van oplossingen binnen het Source to Pay domein, waaronder e-Invoicing. Al met al heeft hij meer dan 18 jaar ervaring in proces automatisering en digitalisering, zowel in commerciële als leidinggevende posities. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het opzetten en implementeren van veranderingstrajecten.

 

roland-koopman 400 x 400.jpg
Dagvoorzitter
Roland Koopman
Financieel journalist en presentator RTLZ
RTLZ

Roland Koopman is presentator bij RTL Z Nieuws, waar hij zijn journalistieke achtergrond vertaalt naar het presenteren van het financieel nieuws. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van de financiële nieuwszender in 2001 en de uitbouw van RTL Z. Koopman deed verslag van onder meer de beurscrash van 2008, de kredietcrisis, de teloorgang van Fortis, de Nationalisatie van ABN AMRO en SNS Reaal en de Griekse crisis.

Rens van der Vorst_FC2019.jpg (1)
Rens van der Vorst
Technofilosoof
Fontys Hogeschool

Rens is Hoofd IT Innovatie en Technofilosoof bij Fontys Hogescholen. Hij is de initiatiefnemer van het Quantified Student Programma dat streeft naar een Runkeeper App voor studeren en hij runt een technofilosofie-platform gericht op het verspreiden van (les)materiaal dat helpt om na te denken over technologie. 

Meer sprekers worden geladen