Sprekers

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
Product Design
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is binnen tradeinterop verantwoordelijk voor product management, marketing & sales. Vanuit die rol is Jaap Jan vooral bezig om laagdrempelig e-factureren mogelijk te maken voor ZZP, MKB en grote ondernemingen. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Leonard Peters_FC2019.jpg
Leonard Peters
P2P Implementatie Consultant
Esize - a Proactis company

Leonard is sinds 2013 actief in de P2P wereld. In zijn rol bij Esize adviseert hij klanten hoe zij bij P2P implementaties het meest efficiënt en zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de software. Als business consultant heeft hij met zijn pragmatische aanpak bij veel bedrijven optimalisaties in de factuurverwerking gerealiseerd. In deze trajecten ligt vooral focus op de transitie naar het ontvangen van XML facturen. Het succesvol on-boarden van nieuwe leveranciers is hierbij vaak een uitdaging. Hiervoor heeft Esize functionaliteit ontwikkeld die in de praktijk erg effectief blijkt.

Rob Rustenburg_FC2018.jpg
Rob Rustenburg
Directeur
Payt

Rob is één van de oprichters van Payt en heeft een ruime ervaring in het opbouwen van innovatieve online dienstverlening. Binnen het team van Payt houdt hij zich naast de sales bezig met de ontwikkeling van het platform van Payt waarbij de dagelijkse focus ligt op de uitdaging om het debiteurenbeheer van organisaties persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken.

Johan Van Steelandt_FC2019.jpg
Johan Van Steelandt
Projectleiding E-invoicing
Vlaamse Overheid

Johan is sinds 2000 werkzaam bij de Vlaamse overheid.  Hij was hoofd van de dienst Wetsmatiging (administratieve vereenvoudiging) tot 2008.  Sinds 2008 heeft hij de leiding voor het e-procurement- en het e-invoicingprogramma van de Vlaamse overheid

Rudy Verslype_FC2019.jpg
Rudy Verslype
Senior Pre-sales consultant
SAP Concur

With 20 years of knowledge and experience in T&E, software and cloud-computing solutions, Rudy Verslype is able to craft and deliver tailored T&E solutions to Concur Benelux customers in his role as Solutions Consultant at Concur Benelux. As a solutions consultant, Rudy works closely with the sales team to support customers with the functionality and implementation of Concur’s solutions. He carries out requirements analyses and demos, and stays up-to-date on the latest trends in T&E. Rudy was awarded EMEA Solution Consultant of the year at Concur in 2013.

Meer sprekers worden geladen