Sprekers

Gerard Hofman_FC2019.jpg
Gerard Hofman
Directeur
KC Nederland

KC Nederland bestaat 29 jaar, waarvan de laatste 12 jaar als software en consultancy bedrijf. Onze drive is innovatie. Technologie verbeteringen of het ontwikkelen van nieuwe technieken is een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen. Door onze innovaties blijven wij een interessante partij om zaken mee te doen.

roland-koopman 400 x 400.jpg
Dagvoorzitter
Roland Koopman
Financieel journalist en presentator RTLZ
RTLZ

Roland Koopman is presentator bij RTL Z Nieuws, waar hij zijn journalistieke achtergrond vertaalt naar het presenteren van het financieel nieuws. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van de financiële nieuwszender in 2001 en de uitbouw van RTL Z. Koopman deed verslag van onder meer de beurscrash van 2008, de kredietcrisis, de teloorgang van Fortis, de Nationalisatie van ABN AMRO en SNS Reaal en de Griekse crisis.

Bianca de Graaf_FC2020.jpg
Bianca de Graaf
Teamleider Financiële Administratie
Kamer van Koophandel

Ik werk ruim 3 jaar bij KVK als teamleider Financiële Administratie. Daarvoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij Phonehouse. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van digitalisering en het optimaliseren van processen binnen mijn eigen afdeling maar ik kijk ook graag over de afdelingen heen.

Joris Bongertman_FC2020.jpg
Joris Bongertman
Manager Accounts Payable
AS Watson Health & Beauty

AS Watson is het moederbedrijf van de formules Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, Pour Vous en ICI Paris en zit met deze formules in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk en maakt daarmee onderdeel uit van de grootste drogisterij keten ter wereld. Joris heeft in diverse financiële rollen gewerkt binnen het Finance Department, waarvan de laatste 3,5 jaar als Manager AP. Als ‘groot-ontvanger’ van facturen (> 1 miljoen p. jaar) is hij verantwoordelijk voor al het EDI verkeer met handelsleveranciers (100% EDI). Twee jaar geleden heeft AS Watson een start gemaakt voor het ontvangen van XML facturen in diverse formaten met behulp van Readsoft. Ook de uitgaande facturen worden momenteel naar XML gebracht middels Supplier Portal. Tegelijkertijd is AS Watson de eerste stappen aan het zetten met RPA.

ton.jpg
Ton Abelen
Futurist, Auteur nieuwe technologie & Artificial Intelligence
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

Meer sprekers worden geladen