Sprekers

Ward Heller_FC2020.jpg
Ward Heller
Functioneel Consultant
BCT

Ward is ruim 10 jaar actief als consultant in de ICT dienstverlening waarvan de afgelopen 6 jaar bij BCT als functioneel consultant. Als consultant binnen het team van Applied Solutions houdt hij zich bezig met implementaties, trainingen en product ontwikkeling van verschillende oplossingen gericht op financiële processen. Deze werkzaamheden zijn met name gericht op het ontwikkelen van functionaliteiten binnen de platformen van BCT en het optimaliseren van de verhouding tussen klantprocessen en systeeminrichting. In samenwerking met de ontwikkelaars van BCT is hij verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe oplossingen zoals RaaS.

Gerard Hofman_FC2019.jpg
Gerard Hofman
Directeur
KC Nederland

KC Nederland bestaat 29 jaar, waarvan de laatste 12 jaar als software en consultancy bedrijf. Onze drive is innovatie. Technologie verbeteringen of het ontwikkelen van nieuwe technieken is een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen. Door onze innovaties blijven wij een interessante partij om zaken mee te doen.

Dolf Kars_FC2020.jpg
Dolf Kars
CEO
Storecove

Dolf staat met toewijding en enthousiasme aan de basis van de groei van e-facturatie in Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Singapore. Als in een vroeg stadium was hij betrokken bij het opzetten van standaarden die het nu mogelijk maken om facturen te sturen aan overheden en bedrijven wereldwijd. Op dagelijkse basis begeleidt hij met zijn collega’s grote factuurverzenders die op een efficiënte manier aangesloten willen worden op het Peppol netwerk.

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
E-procurement expert
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is e-procurement expert bij tradeinterop en heeft jarenlange ervaring met het opzetten en succesvol maken van e-facturatietrajecten. Hij adviseert en ondersteunt organisaties bij het maken van hun businesscase tot en met het onboarden van hun leveranciers. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Rick van Nispen_FC2020.jpg
Rick van Nispen
Managing Director
Pimm Solutions

Volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen