Sprekers

Florence Plomp_FC2020.jpg
Florence Plomp
Projectmanager e-facturatie
Universiteit Utrecht

Sinds 3 jaar is Florence werkzaam als Projectmanager bij de Universiteit Utrecht waar zij verantwoordelijk is voor de implementatie van e-facturatie. Daarvoor heeft zij diverse rollen als Projectmanager, Senior Lean Consultant en Afdelingshoofd bij Rabobank Nederland, Ericsson en Atos Origin vervuld.

Maarten Pronk_FC2020.jpg
Maarten Pronk
Expert Manager Purchase-to-Pay - FMS
Trifinance

Maarten is sinds juni 2019 werkzaam voor TriFinance Nederland als Expert Manager. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring m.b.t. het signaleren en herstellen van proces-inefficiënties. Deze ervaring zet hij in om de Purchase to Pay processen binnen organisaties te optimaliseren. Bij deze optimalisatie zijn e-facturatie, digitalisatie en een data-gedreven aanpak sleutelwoorden.

Rowdy Reijans_FC2020.jpg
Rowdy Reijans
Sales Consultant
BCT

Rowdy maakt onderdeel uit van het team Applied Solutions. Dit team focust zich op oplossingen die specifiek gericht zijn op Finance en Inkoop. Vanuit zijn rol is hij mede verantwoordelijk voor zowel vermarkten als standaardisatie van het bestaande productportfolio. Tevens werkt hij nauw samen met marketing t.b.v. pionierswerk voor nieuwe proposities om zodoende het portfolio qua markten en producten uit te breiden en daarmee het marktaandeel te vergroten.

Michael Riviera_FC2020.jpg
Michael Riviera
CTO
Storecove

Michael ontwierp in diverse industrieën betrouwbare platformen welke door hun schaalbare karakter door grote internationale bedrijven worden ingezet voor kritieke processen.

Hij is vanuit zijn rol in de Peppol International Invoicing taskforce mede richtinggevend voor de ontwikkeling van Peppol document standaarden.

Arjan Sloot_FC2020.jpg
Arjan Sloot
Country Manager Benelux
TIE Kinetix

Arjan Sloot is reeds 25 jaar actief in de ICT, waarvan 18 jaar op het vakgebied van elektronisch zakendoen. Binnen TIE Kinetix vervult Arjan de rol van Country Manager Benelux. Vanuit bedrijfsmatige invalshoek werkt hij aan totaaloplossingen voor digitalisering in de keten, dit vindt plaats binnen het FLOW platform. E-facturatie is naast onboarding, validatie en KPI besturing een essentieel onderdeel van TIE Kinetix haar FLOW Partner Automation Platform. Het FLOW platform is de basis voor het behalen van 100% digitalisering.

 

Meer sprekers worden geladen