Sprekers 2018

roland-koopman 400 x 400.jpg
Dagvoorzitter
Roland Koopman
Financieel journalist en presentator RTLZ
RTLZ

Roland Koopman is presentator bij RTL Z Nieuws, waar hij zijn journalistieke achtergrond vertaalt naar het presenteren van het financieel nieuws. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van de financiële nieuwszender in 2001 en de uitbouw van RTL Z. Koopman deed verslag van onder meer de beurscrash van 2008, de kredietcrisis, de teloorgang van Fortis, de Nationalisatie van ABN AMRO en SNS Reaal en de Griekse crisis.

Ton Abelen
Ton Abelen
Trendwatcher, Innovatie ondernemer
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
Product Design
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is binnen tradeinterop verantwoordelijk voor product management, marketing & sales. Vanuit die rol is Jaap Jan vooral bezig om laagdrempelig e-factureren mogelijk te maken voor ZZP, MKB en grote ondernemingen. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Henk.jpg
Henk van Koeverden
CEO
Tradeinterop

Henk van Koeverden is CEO van tradeinterop en bestuurslid van de stichting Simplerinvoicing. Henk heeft jarenlange ervaring op het gebied van e-procurement, e-factureren en digitaal zakendoen.

Rob Rustenburg_FC2018.jpg
Rob Rustenburg
Directeur
Payt

volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen