Sprekers

Rens van der Vorst_FC2019.jpg (1)
Rens van der Vorst
Technofilosoof

Rens is Hoofd IT Innovatie en Technofilosoof bij Fontys Hogescholen. Hij is de initiatiefnemer van het Quantified Student Programma dat streeft naar een Runkeeper App voor studeren en hij runt een technofilosofie-platform gericht op het verspreiden van (les)materiaal dat helpt om na te denken over technologie. 

Jaap Jan Nienhuis
Jaap Jan Nienhuis
Product Design
Tradeinterop

Jaap Jan Nienhuis is binnen tradeinterop verantwoordelijk voor product management, marketing & sales. Vanuit die rol is Jaap Jan vooral bezig om laagdrempelig e-factureren mogelijk te maken voor ZZP, MKB en grote ondernemingen. In zijn vorige rol was Jaap Jan als Manager Simplerinvoicing bij SIDN verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het Simplerinvoicing afsprakenstelsel.

Marcel van Wensem_FC2019.jpg
Marcel van Wensem
Project & Sales Director
eVerbinding

Marcel heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige financial met een uiterst dienstverlenende instelling en ruime ervaring binnen accountancy, consultancy, (semi-)overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Met een open blik en een eerlijk advies is hij een graag geziene ‘hulplijn’ voor de relaties van eVerbinding. Zijn kleurrijke persoonlijkheid, accurate kennis en oprechte interesse in zijn relaties, maken hem een professional waar iedereen mee samen wil werken.

Erwin Wulterkens_FC2019.jpg
Erwin Wulterkens
e-Procurement & e-Invoicing Specialist
NL-Eyes

Erwin is ruim 20 jaar bij de overheid werkzaam geweest. Sinds 2012 is Erwin betrokken bij e-facturatie en e-procurement. Onder andere is onder zijn regie de Rijksoverheid, met 58 financiële administraties, ontsloten voor e-factureren. De ruime ervaring die hij heeft opgedaan binnen de Rijksoverheid zet hij nu ook in bij andere overheden om gezamenlijk de uitdagingen in de procesveranderingen aan te pakken.

 

Meer sprekers worden geladen